Urbact Regrow City - L'Antic (Manresa)

En col·laboració amb l'Associació L'Antic i a través del Comissionat pel Centre Històric, l'any 2018 l'Ajuntament de Manresa inicia la participació al programa europeu URBACT a través de la xarxa Re-growCity, una xarxa de ciutats on es comparteixen bones pràctiques per capgirar el declivi a llarg termini de ciutats petites i mitjanes a través de l'acció ciutadana i del voluntariat.


El projecte està dirigit per un grup local d'agents del Centre Històric de Manresa, de diversos perfils i no necessàriament adscrits a una entitat formal. Des de la taula de treball, el grup local proposa diverses petites accions per aconseguir, en definitiva, convertir el Centre Històric de Manresa en el millor barri pels seus habitants. L'acompanyament del projecte europeu vol permetre l'estructuració d'una xarxa de voluntariat actiu en l'execució de petites accions de caràcter social i ciutadà que millorin la cohesió social als barris antics de la ciutat (consulteu el  minisite del projecte).

A nivell tècnic, el projecte està conduït per Claudina Relat, Regidora de Centre Històric, i Sònia Puyol, tècnica en projectes europeus. La coordinació de la xarxa local recau en Jordi Jet Serra Morales.

Podeu contactar amb la xarxa a traves del correu de L'Antic lanticmanresa@gmail.com o a les seves xarxes socials, Facebook i Instagram.

En aquest apartat, podreu trobar, de forma periòdica, notícies relacionades amb el projecte.