11.7 C
Manresa
Diumenge, 27 novembre, 2022
EmprènArtífex, viver artesà

Artífex, viver artesà

En ple Centre Històric, a la Muralla del Carme número 5, es troba l’Artífex, un viver destinat a l’emprenedoria artesana i comercial amb la voluntat de facilitar la posada en marxa de nova activitat comercial. Ara mateix l’espai acull quatre marques locals: el Taller de la Tieta (articles de moda i complements fets a mà), Lulets (joguines de cartró ecològic), D’spart (espardenyes artesanals) i Macropus (abrics de porteig, de lactància i embaràs).

El viver és un dels serveis que ofereix el Centre de Desenvolupament Empresarial de Manresa (CEDEM), aquest disposa de tres espais comercials d’arrendament per a activitats d’emprenedoria comercial i artesanal. Els arrendaments tenen una durada inicial de tres anys, que es poden prorrogar anualment fins a un màxim de dos anys més. Els preus de l’arrendament inclouen subministrament de llum i aigua, servei de telefonia fixa i wifi, sistema antiincendis amb manteniment d’extintors, assegurança en concepte de continent i reparacions estructurals de l’edifici.

Qualsevol persona interessada haurà d’adreçar-se al CEDEM, és possible que tots els espais estiguin adjudicats, no obstant això, en el moment que quedin vacants lliures s’aniran adjudicant a aquelles persones que es trobin a la llista d’espera.

Més informació: manresa.cat/viver-artesanal-i-comercial