3.5 C
Manresa
Divendres, 2 desembre, 2022
EmprènCEDEM - Centre de Desenvolupament Empresarial

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial

El Centre de Desenvolupament Empresarial de Manresa (CEDEM) integra els diferents serveis que ofereix l’Ajuntament de la capital del Bages en l’àmbit de la promoció econòmica i el desenvolupament empresarial. És una eina destinada, entre altres coses, a fomentar iniciatives de negocis i a facilitar la localització de noves activitats en el territori.

El CEDEM proporciona informació general i especialitzada, assessorament i consultoria, formació i altres serveis. Per fer-ho, compta amb un equip de professionals qualificats, disposa d’infraestructures i instal·lacions i ofereix espais físics i eines telemàtiques.

Alguns dels serveis del CEDEM tenen com a escenari el Centre Històric. A la Muralla del Carme ha habilitat un Viver Artesanal i Comercial, per mitjà del lloguer de tres espais per a emprenedoria, degudament equipats amb subministrament elèctric, aigua, telefonia fixa, wifi, sistema antiincendis amb manteniment d’extintors i assegurança en concepte de continent i reparacions estructurals.

Vols que el CEDEM t’ajudi? Informa-te’n a: www.manresa.cat/cedem.