24.8 C
Manresa
Divendres, 23 setembre, 2022
EmprènConvocatòria per optar a un local comercial de lloguer assequible a les...

Convocatòria per optar a un local comercial de lloguer assequible a les Escodines.

L’Ajuntament de Manresa amb la regidoria del Centre Històric ha obert la convocatòria pública per a l’arrendament d’un local comercial de lloguer assequible destinat a l’emprenedoria comercial i artesanal, dins del programa ‘Centre Històric Emprèn’, que té per objectiu reactivar l’activitat econòmica a través de la reobertura de locals buits situats al barri.

Es tracta del local situat al carrer Escodines. Fa 136  metres quadrats i s’ofereix a un lloguer mensual d’1 euro el metre quadrat els dos primers anys, i d’1,5 euros el metre quadrat els dos següents anys, sent 136 euros al mes els primers dos anys i 204 euros els dos anys següents.

Com es tramita?

Telemàticament: A través d’una instància genèrica al portal tràmits de la web municipal)

Presencialment: a través d’una instància genèrica al CEDEM (carrer de Castelladral, nº 5-7), a l’OAC o a l’OAE (Plaça Major, nº 1) o a qualsevol dels registres de l’Ajuntament.

En tots dos casos caldrà adjuntar la documentació requerida i especificar a la part expositiva de la instància “Viver Escodines Emprèn – Escodines 20”.

El termini per presentar les sol·licituds és de 20 dies hàbils comptats a partir d’avui 16 de novembre, dia en què s’ha publicat l’anunci oficial.

Trobareu tota la informació i documentació sol·licitada aquí i al tauler d’anuncis de la web municipal (Altres notificacions i informacions públiques).

Manresa, 16/11/2021