25.2 C
Manresa
Dimarts, 20 setembre, 2022
ParticipaDigues la teva! Participa en el Pla Integral de Revitalització del Centre...

Digues la teva! Participa en el Pla Integral de Revitalització del Centre Històric (PIRCH)

El Pla Integral de Revitalització del Centre Històric (PIRCH) és el document que representa el full de ruta a seguir d’aquí al 2030 en els barris que conformen aquesta zona emblemàtica de la ciutat. Les 84 actuacions que recull són fruit d’un treball transversal que ha comptat amb la participació política i tècnica de totes les regidories de l’Ajuntament, així com dels grups de l’oposició. A més a més, també hi han intervingut altres agents implicats, com entitats, comerços, veïns i veïnes i associacions.

Ara s’ha obert un procés participatiu per tal que la ciutadania pugui debatre i prioritzar les actuacions inicials i també proposar-ne de noves amb les següents sessions:

  • Habitatge i Persones (dimarts 20/09, 18.30 h, Casal Escodines).
  • Mobilitat i Espai Públic (dilluns 26/09, 18.30 h, Casa Caritat).
  • Equipaments i Promoció Econòmica (Dijous 29/09, 18.30 h, local de Caritas i Creu Roja).

A més a més, dissabte 24 al matí (d’11 a 12.30 h) es farà una passejada pels carrers més emblemàtics guiada per l’historiador Francesc Comas Closas (cal inscripció a regidoriach@ajmanresa.cat) i a la tarda es farà una activitat perquè els més petits i petites de cada casa també puguin fer propostes (de 17 a 18.30 h a la plaça Major). I també es podrà participar a través de la web Decidim Manresa.

Podeu consultar el recull de les propostes del PIRCH o descarregar el document en PDF.