Tercera edició de l’Hora Feliç el dia 11 de juny

0

Dissabte 11 de juny se celebra la tercera edició de L’Hora Feliç a la Baixada dels Drets.

Una iniciativa que va néixer l’estiu de 2020 i amb la qual l’Ajuntament de Manresa vol dinamitzar el comerç, la hostaleria i la vida al Centre Històric de la ciutat.

Un esdeveniment de barri per obrir el millor del Centre Històric a tota la ciutat de Manresa. Una jornada plena d’espectacles musicals aptes per a tota la família:

 Pd Ruïnoses

12h a 15h

Vermut musical amb les Punxadiscos Viguetanes ‘Pd Ruïnoses’, dues noies que ens faran ballar i cantar sense parar.

UAL·LA!

18h

El virtuós duet barceloní UAL·LA format per Modesto Lai i Alba Rubió és creativitat i humor sense límits, però també consciència i transformació.

UAL·LA! s’ha viralitzat a les xarxes socials amb els seus vídeos i ha acumulat milers de seguidors amb la seva forma única d’entendre la tablemusic.

¡PLAY!, el seu últim espectacle, és una invitació al joc permanent, a posar en relació elements dispars sense un sentit concret per explorar possibilitats creatives sense límits i abraçar formes diverses i belles de la realitat que ens envolta en el dia a dia.

VARDO WAGON

19.30h

Un viatge musical del Mediterrani a l’Orient Mitjà, així es defineixen els Vardo Wagon, un quartet inspirat per la música folk de l’est d’Europa i del Mediterrani. Un per la música que ha estat transportada durant segles per pobles nòmades itinerants i per les rutes comercials que uneixen Orient i Occident.

Format l’any 2020 al bell mig del Centre Històric de la ciutat de Manresa, aquest projecte musical fusiona elements i cançons populars de diferents llocs amb melodies i ritmes que transporten a l’oient a paisatges evocatius molt diversos.

Vargo Wagon està format per Pep Bashi al saxo soprano, Jiří  Václavík al contrabaix, Josep Pinyot a la guitarra i David Roca a la percussió.